Laden...

Dé aannemer voor jouw klus!

Bouwonderneming Bosman is dé aannemer voor al je verbouw-, renovatie-, afbouw- & nieuwbouwplannen. Of het nou gaat om je huis of een bedrijfsruimte. Wij zorgen altijd voor een topresultaat en tevreden klanten.

Wij staan voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Vol enthousiasme werken we aan elke klus en dankzij onze jarenlange ervaring gaan we snel en oplossingsgericht voor jou aan de slag. Met ons haal je een betrouwbare, meedenkende partner in huis.

Je schakelt ons in voor:

  • appartementsbouw;
  • complete verbouwingen;
  • renovatie van je woning of appartement;
  • modernisering en vernieuwing van je badkamer/sanitair;
  • afbouw van je nieuwbouwhuis;
  • timmerwerkzaamheden;
  • nieuwbouw van schuren & bedrijfshallen.

Wij zorgen voor heldere afspraken, een duidelijke planning en prettig contact. Wij regelen alle werkzaamheden, vakmensen en materialen. En gedurende je hele klus heb je één aanspreekpunt. Dat zorgt voor korte lijnen en veel flexibiliteit.

Alles in één

Bouwonderneming Bosman is een specialist op het gebied van het "alles-in-één" principe. Door de samenwerking met vaste bouwpartners, vakmensen met jarenlange ervaring en bewezen betrouwbaarheid, is er geen noodzaak om zelf op zoek te moeten naar een elektricien, stukadoor of loodgieter. De benodigde bouwmaterialen worden ook door ons geregeld. Op deze manier heeft u als klant slechts één aanspreekpunt, wat leidt tot heldere afspraken en een strakke planning.

Bij Bosman zijn particuliere opdrachten goed voor 80% van onze werkzaamheden. Wij bieden onder andere diensten aan voor het uitbreiden van een woonhuis, de renovatie van badkamers en keukens, het plaatsen van dakkapellen en het doorbreken van scheidingsmuren. Ook kunnen wij alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden voor u uitvoeren.

Bouwonderneming Bosman heeft een groot netwerk van vakmensen voor elk aspect van jouw klus. Van stukadoor tot elektricien en van loodgieter tot timmerman. Stuk voor stuk kundige specialisten.

Ervaring en expertise

Wij beschikken over een team van ervaren professionals die in staat zijn om een breed scala aan projecten uit te voeren, van kleine renovaties tot grootschalige nieuwbouwprojecten.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en voeren ons werk uit met aandacht voor detail en vakmanschap.    

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van duurzame materialen en energiezuinige technologieën.

Bouwonderneming Bosman
Precisie, enthousiasme en eerlijkheid

Bouwen of verbouwen? Da’s meestal een flinke klus. Met Bouwonderneming Bosman wordt dat een stuk gemakkelijker.
Theo Bosman zorgt er persoonlijk voor dat uw verbouwing van A t/m Z goed en voorspoedig verloopt.
U heeft slechts één aanspreekpunt wat resulteert in heldere afspraken en een strakke planning. Scheelt u een hoop gedoe en geregel, en dat is wel zo fijn!