Laden...

Referenties

Moderne aanbouw Elst;

Bosman bouwonderneming heeft een moderne aanbouw aan ons karakteristieke huis gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Eigenlijk liep het hele proces zeer goed. Van offerte tot planning en uitvoering zijn volgens ons zeer goed verlopen. Alles is volgens planning uitgevoerd. Theo is een zeer georganiseerd vakman die meedenkt in oplossingen en niet in problemen ! Klein detail maar voor ons heel erg plezierig was dat bij thuiskomst de hele bouwomgeving keurig opgeruimd was zodat wij konden genieten van alle vorderingen van die dag! En nu genieten wij van onze top aanbouw!

Nicole Pijnenburg en Edwin de Bruijn Elst (Gld)


Uitbreiding woonhuis Huissen.

Via, via zijn we in contact gekomen met Bouwonderneming Bosman uit Huissen voor een verbouwing van ons huis en het bouwen van een schuur.

Wij hadden een aantal offertes door aannemers laten maken en de offerte en persoonlijke toelichting van Bouwonderneming Bosman gaf ons een vertrouwd en goed gevoel en daardoor de doorslag.
Er werd een strakke planning gemaakt betreft aanvang werk, levering materiaal en oplevering van de verbouwing en dit alles prima gecoördineerd door Theo Bosman, met de slogan" afspraak is afspraak''.
Ook tijdens de verbouwing was het nog mogelijk om veranderingen aan te brengen, dingen die wij over het hoofd hadden gezien, Theo was erg flexibel of je nu belde, mailde of een sms stuurde, er werd meteen op in gesprongen. Daarbij werd er erg netjes en hard gewerkt met een prachtig resultaat.

Wij zullen Bouwonderneming Bosman zeker aanbevelen !

Paul Meijer (Huissen)


Onze aanbouw, 

Na een persoonlijk gesprek over onze wensen betreffend de aanbouw gaf Theo ons direct een goed gevoel.  Zijn betrokkenheid, vakkundigheid, meedenken, inzet en netheid is een positieve ervaring geweest.  Zijn inleving in de aanbouw zag je in “zijn ogen”.

Het resultaat is dan ook prachtig geworden, precies zoals we het wenste. 

Theo, super bedankt. 

Groeten Roel en Märy Roelofs  Huissen


Verbouwing

Verbouwen is niet onze hobby,  maar dankzij de samenwerking met Theo hebben we het toch aangedurfd en met een geweldig resultaat! Theo geeft het vertrouwen dat hij weet wat hij doet, hij houdt zich aan de planning en zijn woord, komt ook mondelinge afspraken altijd na. Hij is heel reëel in meerwerk en gaat hierover altijd in overleg. Ook denkt hij in oplossingen waarbij hij naar je luistert en rekening houdt met je wensen en mogelijkheden. En niet onbelangrijk, hij werkt samen met zeer professionele collega's, allemaal heel plezierig in de omgang; echte vakmensen. Kortom, we zouden bij een volgende verbouwing zeker weer in zee gaan met Theo!

Frank en Lotte


Verbouwing

Theo heeft ons geweldig geholpen bij een flinke verbouwing van onze woning. Hij luisterde goed naar onze wensen en was vanaf het begin duidelijk over zijn aanpak. Theo reageerde snel op onze vragen en afspraak=afspraak. De verbouwing is afgerond volgens planning en binnen budget en van het resultaat genieten we elke dag. Wij zijn erg tevreden!

Ard en Alet van der Woude, Angeren Verbouwing van zolder tot kamer:

Toen wij plannen hadden om onze zolder te laten verbouwen tot speel/ studie kamer voor de kinderen wisten we ongeveer wel wat we wilden. Toen Theo voor het eerst bij ons kwam dacht hij mee over het eind resultaat. Dat eindresultaat heeft geresulteerd in een praktische en beter ogende zolderkamer wat ook nog eens financieel aantrekkelijker bleek te zijn.

Theo is een paar keer met ons om tafel gaan zitten om te kijken hoe we het allemaal binnen ons budget konden houden. Buiten het feit dat alles netjes/ verzorgd en op tijd werd opgeleverd kunnen wij ook zeggen dat gebruik is gemaakt van goede en professionele materialen waardoor het ook goed oogt en kinderproef is (kan tegen een stootje).

Al met al een fijne samenwerking met deze professionele aannemer (die ook nog eens een gezellig babbeltje kan maken tijdens de koffie).

Carlo en Kim uit HuissenJe koopt een oud, gedateerd huis, je moet het volledig renoveren en      moderniseren, er moet een representatieve kantoorruimte bij komen, een flinke  schuur bijbouwen, en het moet allemaal binnen het karakter van de woning  passen. Eén gesprek met een rasondernemer en bouwer als Theo Bosman was voor ons voldoende. En de klus is naar volle tevredenheid geklaard. Alles klopt: materiaalkeuze, bouwtijd, budget, coördinatie, ondersteuning, alert reageren. Een fikse verbouwing doorvoeren in een woning waarin je deels al leeft en werkt, is geen eenvoudige zaak, Bosman kreeg het voor elkaar. Chapeau voor het feit dat er nog zulke servicegerichte bedrijven als Bosman bestaan. Van harte aanbevolen!

Jan van den Hogen Huissen


 

Ervaring en expertise

Wij beschikken over een team van ervaren professionals die in staat zijn om een breed scala aan projecten uit te voeren, van kleine renovaties tot grootschalige nieuwbouwprojecten.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en voeren ons werk uit met aandacht voor detail en vakmanschap.    

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van duurzame materialen en energiezuinige technologieën.

Bouwonderneming Bosman
Precisie, enthousiasme en eerlijkheid

Bouwen of verbouwen? Da’s meestal een flinke klus. Met Bouwonderneming Bosman wordt dat een stuk gemakkelijker.
Theo Bosman zorgt er persoonlijk voor dat uw verbouwing van A t/m Z goed en voorspoedig verloopt.
U heeft slechts één aanspreekpunt wat resulteert in heldere afspraken en een strakke planning. Scheelt u een hoop gedoe en geregel, en dat is wel zo fijn!